Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'de, uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik düzenlenen iki ayrı operasyonda, 150 gram eroin ile çeşitli miktarlarda sentetik uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 6 zanlıdan 5'i tutuklandı

        Denizli Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen bazı şüphelilerin adresini tespit etti.

        Gerekli teknik ve fiziki takip sonunda 5 farklı adrese iki ayrı eş zamanlı operasyon düzenleyen polis ekipleri, yapılan aramalarda, 150 gram eroin, 30 gram metamfetamin, 6 sentetik hap, 5 gram esrar ile 2 av tüfeği ve bir ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

        Aralarında İran uyruklu kişilerin de olduğu bildirilen 6 zanlı gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 5'i, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler