Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Ankara-Konya yolunun (Gölbaşı-Bala ayrımı) 13-15 kilometrelerindeki K4 ve Mahmatlıbahçe köprülü kavşaklarının yapım çalışmaları nedeniyle kavşağın Ankara-Konya ayrımı ile Bala yolu arasında bölünmüş yolun Bala-Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. Trafik akışı karşı yönden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor. Ayrıca Ankara-Haymana yönündeki trafik servis yolundan sağlanıyor.

        Eceabat-Gelibolu yolunun 58-85. kilometrelerinde muhtelif kesimlerde bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun diğer tarafına aktarılıp iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

        Acıpayam-Çavdır yolunun 0-23 kilometrelerinde orta refüj ve dolgu çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler