Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'in Gülnar ilçesinde emekli polis memuru evine giren şüpheliler tarafından öldürüldü, olayla ilgili 3 kişi yakalandı.

        İlçeye bağlı Çukurasma Mahallesi'nde ikamet eden emekli polis memuru Hasan Doğan'ın (73) evine gelen şüpheliler zorla içeri girdi.

        Evde yaşanan arbede sırasında Doğan'ı boğarak öldüren zanlılar, eşi Saffet Doğan'ı (71) da bayılttı. Evdeki bazı ziynet eşyalarını da alan şüpheliler daha sonra kaçtı.

        Bir süre sonra kendisine gelen Saffet Doğan'ın ihbarı üzerine olay yerine gelen Gülnar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de katılımıyla genişletilen çalışma sonucunda olayı gerçekleştirdikleri iddiasıyla 3 şüpheli gözaltına alındı.

        Zanlıların sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler