Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAKKARİ(AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce, Şemdinli ilçesinde terör mağduru ailelere ayakkabı ve giyim yardımı yapıldı.

        İlçeye bağlı Üzümkıran köyüne giden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici ve beraberindeki ekip, terör olayları nedeniyle mağdur olan aileleri ziyaret etti.

        Önceden tespit edilen ihtiyaçları ailelere teslim eden Bildirici ve beraberindekiler, şehit çocuklarına da ayakkabı ve giyim yardımında bulundu.

        Bildirici, daha sonra 4 yıl önce evlerinin önünde oynarken dengesini kaybederek dereye düşen ve kurtarıldıktan sonra solunum cihazına bağlı yaşayan Huzeyfe Fırat'ın ailesiyle bir araya geldi.

        Fırat ailesinin sorun ve taleplerini dinleyen Bildirici, Huzeyfe Fırat'ın solunum cihazının elektrik kesintilerinden etkilenmemesi için kendisine jeneratör hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler