Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Batman Valisi Ahmet Deniz, "Bu ülkede hainlik yapmak, bu ülkenin ayaklarına pranga vurmak isteyenlerin bunlar iyi günleridir." dedi.

        Vali Deniz, Sason ilçesinde Kaymakam Ökkeş Beyaz ve esnafı ziyaret ettikten sonra, Yunus Emre İlkokulu'nda muhtarlarla düzenlenen toplantıya katıldı.

        Muhtarları olası terör tehditleri konusunda uyaran Deniz, ilçenin her konuda vatanına, milletine bağlı olduğunu söyledi.

        Şehir merkezlerinde, ilçelerde güvenlikle ilgili hiçbir sıkıntı bulunmadığını anlatan Deniz, "Arkadaşlarımız sürekli arazideler. Hiç kimsenin tehdidine boyun eğmeyeceğiz. Muhtarlarımızdan ricamız, en ufak bir şeyde güvenlik güçlerimizle irtibatlı olmalarıdır. Kanun hakimiyetini hissettireceğiz, hissettiriyoruz." ifadelerini kullandı.

        Türkiye'nin son yıllarda büyük sıkıntılar çektiğini vurgulayan Deniz, Türkiye'ye karşı yapılan saldırılarla ülkenin her alanda önünün kesilmek istendiğini belirtti.

        Saldırıların ancak birlik ve beraberliğin sürdürülmesiyle bertaraf edilebileceğini dile getiren Deniz, "Hainlerin bu iyi günleridir. Bu ülkede hainlik yapmak isteyenlerin, bu ülkenin ayaklarına pranga vurmak isteyenlerin bunlar iyi günleridir. Bir tek silahlı terör örgütü mensubu kalmayıncaya kadar kararlı şekilde mücadelemiz devam edecek." dedi.

        Önceliklerinin halkın huzuru ve güvenliği olduğunu ifade eden Deniz, "Huzur olduğu zaman her şey olur, yatırım, kalkınma ve eğitim olur. Yarınımız bugünden çok daha iyi olacak." diye konuştu.

        - "Bir toplantıyı bile hazmedemeyecekleri noktaya geldiler"

        Bazı bakanların Almanya, Hollanda ve Avusturya'da yapmak istedikleri toplantıların iptal edilmesine tepki gösteren Vali Deniz, şunları kaydetti:

        "Medeniyetimizde merhamet, şefkat, adalet var ama şimdi o 'medeni' denilen ülkelere bakıyoruz ki, adaletin olmadığı ülkelere medeni de demiyoruz. Çünkü kan, saldırı, ötekileştirme, çifte standart var. Var da var. Onun için güçlü olmak zorundayız. Sadece kendimiz için değil, bu coğrafyadaki milletler için de güçlü olmak zorundayız. Türkiye, eski Türkiye değil. Son 10-15 yılda her alanda geldiğimiz noktayı görüyoruz. Birilerini rahatsız ediyoruz. Gördük işte medeni dediğimiz Avrupa ülkelerinin bize karşı, bakanlarımıza karşı gösterdikleri tavrı. Bir toplantıyı bile hazmedemeyecekleri noktaya geldiler. Bundan herkesin bir şey çıkarması lazım."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler