Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da erkek arkadaşına ait 2. kattaki nakliyat şirketi ofisinden düştüğü iddia edilen genç kız ağır yaralandı.

        İddiaya göre, polis ve sağlık ekiplerine, merkez Yüreğir ilçesi Akdeniz Mahallesi Karataş Bulvarı'ndaki bir apartmanın 2. katındaki nakliyat şirketin ofisinden bir kadının düştüğü ihbarı yapıldı.

        Bunun üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralı halde buldukları Nilcan K'yi (19) yaptığı ilk müdahalenin ardından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürerek tedavi altına aldı.

        Nakliyat şirketinin sahibi olduğu iddia edilen ve olay sırasında genç kızın yanında bulunan kimliği henüz öğrenilemeyen erkek arkadaşı, ifadesi alınmak üzere Köprübaşı Polis Merkezi'ne götürüldü.

        İş yerindeki eşyaların kavgaya bağlı olarak dağınık olduğunu belirleyen polis ekipleri, genç kızın balkondan atılıp atılmadığının belirlenmesi için çalışma başlattı.

        Soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler