Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Hollanda'nın skandal tavrına ilişkin, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Hanım'a karşı cumartesi gecesi takınmış oldukları tavrı hepiniz gördünüz. Ne hukuk tanıdılar, ne Viyana Anlaşması'nı tanıdılar, ne insan hakları tanıdılar ama bunların hesabını tarih önünde veremeyecekler. Geçmişte veremedikleri gibi." dedi.

        Bakan Kılıç, Çarşamba ilçesinde belediye önünde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Kılıç, Türkiye'nin 16 Nisan'da prangalarını kırarak geleceğe koşacağını belirtti.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün başını çektiği darbecilere karşı Türkiye'yi, milleti yanına, sokağa çağırdığında onların koşarak gittiğini anlatan Kılıç, "Allah sizden razı olsun. 'Başbakanımız, hükümetimiz ekibinin başındadır, milletimiz müsterih olsun, beraberce bunlara karşı mücadele edeceğiz' dediğinde sizler bizim yanımızda, bizim önümüzde koştunuz. Allah sizden razı olsun." diye konuştu.

        Hollanda'da yarın seçim olduğunu hatırlatan Kılıç, şunları söyledi:

        "Güya seçim var. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Hanım'a karşı cumartesi gecesi takınmış oldukları tavrı hepiniz gördünüz. Ne hukuk tanıdılar, ne Viyana Anlaşması'nı tanıdılar, ne insan hakları tanıdılar ama bunların hesabını tarih önünde veremeyecekler. Geçmişte veremedikleri gibi."

        Kılıç, Avrupa'nın ırkçılığın, yabancı düşmanlığının, insanlıktan yoksun kalmış olmanın pençesine düştüğünü dile getirerek, "Onun ilacı Türkiye'de. Birliğin ve beraberliğin, kardeşliğin ülkesi olan Türkiye'de aynaya baksınlar. Durumları çok kötü. Durumları bir felaket. İnsanları ırkına, dinine, inancına göre ayırıyorlar. İnşallah en kısa süre içinde bu topraklar onlara neyin doğru olduğunu gösterecek, bu aziz millet gösterecek. Biz size inanıyoruz, biz size güveniyoruz. 16 Nisan geldiğinde, sandığa gittiğinizde ne diyeceksiniz? 'Evet'. Allah sizden razı olsun." sözlerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler