Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekiplerince 286 kilogram esrar ele geçirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Diyarbakır'dan Antalya'ya yüklü miktarda esrar getirileceği istihbaratı üzerine bir tırı takibe aldı.

        Aksu ilçe girişinde durdurulan söz konusu tırda, narkotik dedektör köpekleri "Ben" ve "Yaman"ın tepki vermesi üzerine, arama yapıldı. Aramada tırın gizli bölmelerine saklanan 42 ayrı pakette 279 kilogram 340 gram kubar ve 6 kilogram 460 gram toz olmak üzere, 285 kilogram 800 gram esrar maddesi ele geçirildi.

        Ele geçirilen uyuşturucunun son yıllarda Antalya'da yakalanan en yüksek miktar olduğu belirtildi.

        Ayrıca ele geçirilen esrarla sokak satıcılarına büyük darbe indirildiği öğrenildi.

        Olayla ilgili gözaltına alınan tır şoförü M.T, "Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçundan adliyeye sevk edildi.

        Emniyet yetkilileri, uyuşturucuyla mücadelenin aynı kararlılıkla devam edeceğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler