Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Sualtı Topluluğu üyeleri, Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yılı ve Şehitler Günü dolayısıyla Konyaaltı Sahili açıklarında dev Türk bayrağı açtı.

        Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Sualtı Topluluğu üyeleri Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yılı ve Şehitler Günü dolayısıyla Konyaaltı Sahili açıklarında dalış yaptı. Öğrenciler su yüzeyinde dev Türk bayrağı açtı.

        Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Gökoğlu, Çanakkale şehitlerine vefa borçlarını ödemek için denizde Türk bayrağı açtıklarını söyledi.

        Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yılı ve Şehitler Günü dolayısıyla Uncalı Garnizon Şehitliği'nde de tören düzenlendi. Törene katılan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tahir Savran, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili İsmail Avşar, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği, 15 Temmuz Şehitleri Derneği yetkileri tarafından anıta çelenk sunuldu.

        Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunduğu sırada saygı atışı gerçekleştirildi. Şehitlik özel defterini imzalayan Vali Karaloğlu, ardından şehit mezarlarını gezerek ailelere başsağlığı diledi. Karaloğlu, şehit mezarlarına karanfil koydu.

        Törende mezarları başında bulunan şehit yakınları ise duygulu anlar yaşadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler