Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin'de MHP Toroslar İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

        Elvan, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan halk oylaması çalışmaları için geldiği kentte esnafı gezerek sorunlarını dinledi, vatandaşlarla sohbet etti.

        Bir kadının mahallesindeki atıl vaziyette olan yerlerde uyuşturucu kullanıldığı iletmesi üzerine Elvan, kentte uyuşturucuyla geniş kapsamlı mücadele edildiği anlattı.

        Bakan Elvan, merkez Toroslar ilçesi Kuvayi Milliye Caddesi'ndeki esnafı da tek tek gezerek satın aldığı simitleri çevredeki vatandaşlara dağıttı.

        Bir dükkanda ders çalışan ilkokul öğrencisini fark ederek ona bebek hediye eden Elvan, bir fırından aldığı sıcak ekmeği de yanındakilerle paylaştı.

        Bakan Elvan, kahvehanelere de uğrayıp vatandaşlardan halk oylamasında destek istedi.

        Daha sonra MHP Toroslar İlçe Başkanlığını ziyaret eden Elvan, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, MHP Toroslar İlçe Başkanı Emre Aksay ve partililerce karşılandı.

        İlçe binasında partililerle sohbet eden Lütfi Elvan, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler