Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - İsrail'in İstanbul Başkonsolosu Shai Cohen, Muğla Valisi Amir Çiçek'i makamında ziyaret etti.

        Ziyarete Cohen'in yanı sıra İsrail Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Mouneer Agbariya ve Başkonsolos Yardımcısı Shira Ben Tzion da katıldı.

        Vali Çiçek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Muğla'nın tarihi ve kültürel yapısı hakkında Başkonsolos Cohen'e bilgi verdi.

        Muğla'nın, Türkiye'nin en uzun kıyı şeridine sahip ili olduğunu belirten Çiçek, her yıl 3 milyondan fazla yabancı turistin kenti ziyaret ettiğini vurguladı.

        Ülkesinden uzun yıllar sonra Muğla'ya gerçekleştirilen ilk ziyaret olduğunu aktaran Başkonsolos Shai Cohen ise misafirperverliğinden dolayı Vali Amir Çiçek'e teşekkür etti.

        Kente gelme amaçlarının Muğla'yı ve turistlik alanları tanımak ve ticari ilişkileri geliştirmek olduğunu belirten Cohen, bu yıl özellikle Muğla'ya gelen İsrailli turist sayısında artış olmasını beklediklerini kaydetti.

        Vali Çiçek, ziyarette Cohen'e Kavaklıdere ilçesinde el yapımı bakır şekerlik ve Muğla Mutfağı kitabı hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler