Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa'nın Ahmetli ilçesinde kurşunlanan hafif ticari araçta bulunan ve yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ekin Öz, Turgutlu ilçesinde toprağa verildi.

        Ekin'in cenazesi, otopsi için götürüldüğü İzmir Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Turgutlu'ya getirildi.

        Pazar Camisi'nde öğlen kılınan cenaze namazına, Ekin'in annesi Ayşe, babası Orhan Öz ile yakınları ve vatandaşlar katıldı.

        Anne ve babanın, 7 yıllık evlat hasretinden sonra dünyaya gelen çocuklarının cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çektikleri gözlendi.

        Öz, Turgutlu İlçe Mezarlığında toprağa verildi.

        - Olay

        Manisa'nın Ahmetli ilçesinde kuzeninin kullandığı hafif ticari araca ateş eden zanlı gözaltına alınırken, 1'i çocuk 2 kişi yaralanmıştı. Turgutlu Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Ege Üniversitesi Hastanesine sevk edilen Ekin Öz hayatını kaybetmişti.

        Zanlı Ramazan K. ise jandarma ekiplerince gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler