Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Bir tarafta Kılıçdaroğlu var. Onun yanında HDP ve PKK var. Bir yandan da FETÖ var. Onun yanında Almanya ve Hollanda var. Bu tarafta Recep Tayyip Erdoğan ve Binali Yıldırım var. Bizim nerede duracağımız bellidir." dedi.

        Akdağ ile TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın beraberindekilerle, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde AK Parti ilçe binası balkonundan vatandaşlara seslendi.

        Halk oylamasının yapılacağı 16 Nisan'a kadar bıkmadan usanmadan çalışacaklarını belirten Akdağ, Türkiye'nin ekonomisini büyütecek bir referanduma hayır diyenlere inat, hep beraber Kahta olarak evet diyeceklerini söyledi.

        Türk milletinin büyük bir millet olduğunu her platformda gösterdiğini dile getiren Akdağ, şunları kaydetti:

        "Nasıl ki bu millet 15 Temmuz'da tanklar, tüfekler, helikopterler ve savaş uçaklarına karşı göğsünü siper etmişse Allah'ın izniyle 16 Nisan'da da bağımsızlık ve büyük Türkiye için bir araya gelecektir. Bu referandumda daha önceki seçimler ve referandumda olduğu gibi Kahta'dan da güçlü bir ses çıkaracaksınız. Bu seçimlerde ilçeler ve iller birbiriyle yarışıyor. Kahta'yı Türkiye'nin en önde gelen ilçelerinden birini yapmaya hazır mıyız? Bir tarafta Kılıçdaroğlu var. Onun yanında HDP ve PKK var. Bir yandan da FETÖ var. Onun yanında Almanya ve Hollanda var. Bu tarafta Recep Tayyip Erdoğan ve Binali Yıldırım var. Bizim nerede duracağımız bellidir. Bu seçim her ne kadar milletin seçimi desek de gençlerin seçimidir. Büyük Türkiye ve çocuklarımızın geleceği için evet diyoruz."

        Akdağ, Samsat depreminde sağlık ekiplerinin canla başla çalıştığını vurgulayarak, ekiplere teşekkür etti.

        Daha sonra AK Parti ilçe teşkilatındaki partililerle bir araya gelen Akdağ'a Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak halı hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler