Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında, yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı kişilerin oy kullanabildiği gümrük kapılarından Antalya Havalimanı'nda oy verme işlemi başladı.

        Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) seçim takvimine göre, havalimanında oy verme işlemi için hazırlıklar günler öncesinde tamamlandı. Yurt dışında yaşayan seçmenler için Antalya Havalimanı'nda giriş katı, gelen yolcu ve giden yolcu kısımlarına 3 sandık konuldu.

        Yurt dışında yaşayan, seçmen kütüğüne kayıtlı kişiler, pasaport ve kimliklerini ibraz etmelerinin ardından oylarını kabinlerde kullanarak, sandığa attı.

        Oy veren vatandaşlardan Musa Kaplan, AA muhabirine, Almanya'da yaşadığını gitmeden önce oyunu kullandığı için mutlu olduğunu söyledi.

        Kaplan, "Referandumu olumlu değerlendiriyorum. İnşallah vatanımız ve milletimiz için hayırlı ve uğurlu olur. Bizim rengimiz zaten belli. Vatan, millet" dedi.

        Gümrük kapılarında oy verme işlemi, 16 Nisan saat 17.00'ye kadar sürecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler