Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - İstanbul'da bir bahçede vatandaşlarca bulunup özel bir kliniğe götürülen, buradan da Orman ve Su İşleri Bakanlığı ekiplerince teslim alınarak tedavisi başlatılan yaralı yavru baykuş doğaya salınacak.

        Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 24 Mart 2017'de Orman ve Su İşleri 1.Bölge Müdürlüğüne bağlı "Yaban Hayatı" ekiplerine, vatandaşlar tarafından bir bahçede bulunan yaralı yavru baykuşun özel bir veteriner kliniğine getirildiği bilgisi verildi.

        Buradaki tedavisinin ardından Orman ve Su İşleri 1.Bölge Müdürlüğü tarafından teslim alınacak yavru baykuş Bakanlık ekiplerince doğaya salınacak.

        4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu'na göre yaban hayvanlarının tedavisi ve gözetimi Orman ve Su İşleri Bakanlığı sorumluluğunda bulunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler