Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da motosikletli iki kişi, taş attıkları otobüsün sürücüsünü araçtan indiği sırada da darp etti.

        Kepez ilçesi Baraj Mahallesi'nde 29 yaşındaki Berkan Ercan'ın kullandığı 07 AU 0109 plakalı halk otobüsü, henüz belirlenemeyen nedenle motosikletli iki kişinin taşlı saldırısına uğradı. Kimliği henüz belirlenemeyen iki zanlı, önce ön sonra da arka tarafından taş atarak otobüse zarar verdi.

        Bu sırada otobüs içerisindeki yolcular büyük panik yaşadı. Motosikletin plakasını almak için araçtan inen sürücü, taş atan iki kişi tarafından darp edildi. Zanlılar daha sonra kaçtı.

        Hafif şekilde yaralanan sürücü, otobüsünü hareket ettirerek polis merkezine gidip şikayetçi oldu. Polis ekipleri eşkali belirlenen zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

        Öte yandan saldırı anı, otobüs içindeki güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Görüntülere göre, taş atıldığı sırada büyük panik yaşayan yolculardan bazıları, "Lütfen yapmayın, atmayın" diye bağırıyor. Sürücü Ercan, bu sırada yolculara "Plaka var mı?" diye sorarak otobüsü durduruyor. Aşağı indiğinde zanlılar tarafından darp edilen Ercan tekrar araca bindiğinde, burnunun kanadığı görülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler