Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Aydın'ın Koçarlı ilçesinde bir okulun bahçesindeki ağaçta mahsur kalan kedi, itfaiye ve AKUT ekiplerinin 3 saat süren çabasına rağmen inmeyip başka ağaçlara atlayarak izini kaybettirdi.

        Koçarlı Anadolu Lisesi'nde bir çam ağacının tepesinde mahsur kalan kediyi gören öğrencilerin durumu okul yetkilerine bildirmesiyle itfaiye ekiplerine haber verildi.

        Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, AKUT ekiplerinin de desteğiyle merdivenle çıkıp kediyi indirmeye çalıştı. Ekipler, 3 saatlik çalışmaya rağmen diğer ağaçların dallarına atlayarak kaçan kediyi yakalayamadı.

        İnatçı gözden kaybolurken ekipler de çalışmasını sonlandırdı.

        Okulun öğrencilerinden Caner Tetik, kedinin dünden beri ağaçta durduğunu, bugün de inmediğini görünce ekiplere haber verdiklerini fakat kedinin inmemekte ısrar ettiğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler