Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle Somali Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Muhammed Abdullah Muhammed, Türkiye'yi ziyaret ediyor.

        Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erdoğan'ın davetiyle Somali Cumhurbaşkanı Muhammed, 3 gün resmi ziyaretlerde bulunacak.

        Konuk Cumhurbaşkanı Muhammed, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile baş başa görüşecek ve heyetler arası görüşmelere katılacak. Görüşmelerde, ikili ilişkilerle gündemdeki bölgesel ve uluslararası konular ele alınacak.

        Ziyaret, şubat ayında göreve başlayan Somali Cumhurbaşkanı Muhammed'in, Türkiye'ye yapacağı ilk resmi ziyaret olma özelliği taşıyor.

        Cumhurbaşkanı Muhammed'in, Ankara'daki resmi temaslarının ardından, 27-28 Nisan tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek "Türkiye-Afrika Tarım Bakanları I. Toplantısı ve Tarım İş Forumu"na iştirak etmesi de öngörülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler