Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) emniyetteki mahrem yapılanmasına yönelik yurt genelinde başlatılan operasyon kapsamında 2 kişi daha gözaltına alındı.

        Mersin Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, yapılanma içerisinde oldukları tespit edilen çeşitli mesleklerden 23 kişi hakkında daha yakalama kararı çıkarılırken, şüphelilerden 2'si gözaltına alındı. Firari 21 şüphelinin yakalanması için de çalışmalar sürüyor.

        Soruşturma kapsamında daha önce 17 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılmış, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezi ve Tarsus ilçesinde yaptıkları operasyonlarda şüphelilerden 9'u gözaltına alınmış, bir şüphelinin Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen ayrı bir soruşturma nedeniyle tutuklu olduğu belirlenmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler