Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Bitlis merkezli 12 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 20 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, FETÖ/PDY'nin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve önlenmesine yönelik çalışma yürütüldüğü belirtildi.

        Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "8 Mayıs'ta FETÖ/PDY'nin 'mahrem yapısı' içinde faaliyet gösteren şahıslara yönelik Bitlis merkezli, Tatvan ve Ahlat ilçeleri ile İstanbul, Ankara, Konya, Aydın, Manisa, Siirt, Giresun, Van, İzmir, Isparta ve Batman'da, 25 şahsa yönelik eş zamanlı operasyon yapılmıştır. Operasyonda aralarında Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve jandarma komutanlıklarında çalışan subay ve astsubayların bulunduğu 20 kişi gözaltına alınmıştır."

        Açıklamada, terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelenin, halkın desteğini alan güvenlik güçlerince kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler