Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 19 yaşındaki İpek Kovan'ı av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü, 11 yaşındaki kardeşini Hasan Can Kovan'ı da yaraladığı iddia edilen zanlı tutuklandı.

        Pınarköy Mahallesi'ndeki cinayet ve yaralama olayına karıştıktan sonra olay yerinden kaçan ve bir gün sonra Yeşilköy Mahallesi'nde bir evde jandarma ve polis ekiplerinin ortak operasyonuyla yakalanan 25 yaşındaki Emrah P'nin, emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Emrah P'nin ifadesinde, İpek Kovan'ın ilgisine karşılık vermediğini, başkalarının Kovan'ı istemeye gidecekleri duyumunu alınca cinayeti işlediğini söylediği ifade edildi.

        Köyceğiz'in Pınarköy Mahallesi'ndeki evlerinin önünde 11 yaşındaki kardeşi Hasan Can Kovan ile oturan 19 yaşındaki İpek Kovan, 12 Mayıs'ta, iddiaya göre Emrah P. (25) tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş, kardeşi de yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler