Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Çankaya'da kendisini aldattığını iddia ettiği eşini ve eşinin arkadaşını silahla yaraladıktan sonra kaçan şüpheli, Pursaklar ilçesinde yakalandı.

        AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Çankaya ilçesinde İ.Ç, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi P.Ç'yi banyoda tabanca ve bıçakla göğsünden ve sırtından yaraladı. Şüpheli, daha sonra evden ayrılarak eşinin kendisini aldattığını iddia ettiği M.Ç'yi de sokakta silahla yaralayarak araçla kaçtı.

        Hayati tehlikesi olmadığı öğrenilen M.Ç, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından 29 Mayıs Devlet Hastanesine kaldırıldı.

        Şüpheli İ.Ç, aracın Pursaklar ilçesinde tespit edilmesinin ardından olay yerine gelen karakol ekibince yakalanarak gözaltına alındı. İ.Ç, polislere M.Ç'nin dışında eşini de vurduğunu söyledi. Bunun üzerine eve giden ekipler, banyoda ağır yaralı şekilde buldukları P.Ç'yi Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

        Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen şüphelinin, emniyetteki işlemleri sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler