Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Ramazan unuttuklarımızı hatırlamak, bir zincirin halkaları gibi birbirimize tutunmak için önemli bir fırsattır." ifadesini kullandı.

        Karamollaoğlu, ramazanın başlangıcı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, ramazanın manevi ikliminin kardeşlik bağlarının güçlendirilmesine vesile olmasını diledi.

        Bütün İslam aleminin ramazanını tebrik eden Karamollaoğlu, Türkiye ve İslam coğrafyasının zor bir dönemden geçtiğini belirtti.

        Artan terör olayları ve bölgeyi kuşatan kaos ortamının ramazan sevincine gölge düşürdüğünü ifade eden Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

        "Bu hassas dönemde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duymaktayız. Ramazan unuttuklarımızı hatırlamak, bir zincirin halkaları gibi birbirimize tutunmak için önemli bir fırsattır. Biz büyük bir milletiz. Bir ve beraber olduğumuz müddetçe aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Bu duygularla aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin ramazan-ı şeriflerini tebrik ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler