Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te bir kişinin öldüğü iki kişinin yaralandığı kuyumcu soygunuyla ilgili adliyeye sevk edilen biri kadın 9 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

        Olayın ardından yaralı olarak kaçan ve saklandığı evde polis ekiplerince gözaltına alınan Suriye uyruklu Ayda Ayed el-Smadi'nin yanı sıra olayla ilgisi olduğu belirtilen 8 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Şüphelilerden Smadi'nin yanı sıra Eymen Ali, Mesut Dizmen ve Ahmet Tuna, nöbetçi 2. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı, diğer 5 kişi ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

        Gaziantep'te 24 Mayıs 2017 tarihinde soygun amacıyla girdikleri kuyumcu dükkanında çıkan çatışmada Şerif Said Ayed el-Smadi hayatını kaybetmiş, kadın şüpheli ile iş yeri sahibi yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler