Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da kaybolan kadının cesedi Acısu Deresi'nde bulundu.

        AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Aksu ilçesi Özlü köyünde yaşayan alzheimer hastası, 4 çocuk annesi Mediha Çakır'dan (64) sabah saatlerinden itibaren haber alamayan yakınları, polise haber verdi.

        Polis ve köylülerin arama çalışması sonucu Çakır'ın terlikleri evinin yaklaşık 100 metre ilerisindeki Acısu Deresi'nin yanında bulundu. Derede yapılan arama çalışmalarında Çakır'ın cesedine ulaşıldı.

        Deniz polisi ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu dereden çıkartılan ceset, otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı. Çakır'ın yakınları bu sırada fenalık geçirdi.

        Öte yandan Çakır'ın ağabeyi Adem Göbüş'ün de yaklaşık 15 yıl önce traktörüyle dereye düştüğü ve boğularak hayatını kaybettiği belirlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler