Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'in Erdemli ilçesinde, çalıştığı patlayıcı madde deposundaki ürünleri yasa dışı yollarla sattığı belirlenen güvenlik görevlisi ile akrabası gözaltına alındı.

        İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Kayacı Mahallesi Gölboğazı mülki sınırlarındaki patlayıcı madde deposunda güvenlik görevlisi olarak çalışan K.Ö'nün, akrabası Ö.Ç. ile hırsızlık yaptıkları belirlendi.

        İkilinin, depodan çaldıkları patlayıcı maddeleri, ilçede izinsiz kazı yapanlar, dinamitle balık yakalayanlar ve kendi arazilerinde yer açmak isteyenlere sattıklarını tespit eden ekipler operasyon düzenledi.

        Zanlıların evlerindeki aramalarda 9 bin 280 gram anfo, 400 metre ateşleme kablosu, bir kurusıkı tabanca ve buna ait 200 fişek ile dolu 89 av tüfeği kartuşu ele geçirildi.

        Gözaltına alınan zanlılar, savcılık talimatıyla ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler