Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Demirci ilçesinde gençler, ramazan ayında ziyaret ettikleri ilçedeki yalnız yaşayan yaşlılarla evlerinde iftar yapıyorlar.

        AK Parti Demirci Gençlik Kolları üyeleri tarafından yapılan organizasyonda bir araya gelen gençler, kentte yalnız yaşayan aileleri tespit ederek, ramazan ayı boyunca her gün bir evi ziyaret ediyor. Gençler, yaşlıları iftar sofralarında yalnız bırakmıyor.

        Kasımfakı Mahallesi'nde yaşayan yaşlı çift Ali ve Hatice Erdemir'i evlerinde ziyaret eden gençler, yemeklerini yapıp, Erdemir çiftiyle oruçlarını açtılar.

        AK Parti Demirci Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yavuzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaptıkları organizasyonla, gençlerle yaşlıları iftar sofrasında buluşturduklarını söyledi.

        Gençleri, yaşlıların yalnız bırakılmaması gerektiği konusunda bilinçlendirdiklerini ifade eden Yavuzel, şöyle konuştu:

        "AK Parti Gençlik Kolları olarak farklılığımızı göstermek için ramazan ayında yaşlılarımızı, evlerinde ziyaret ediyoruz. Her gün bir yaşlımızın evinde iftar yaparak, onları yalnız bırakmıyoruz. Yaşlılarımız da biz gençlere eski ramazanları, eski günler anlatarak sohbet ediyoruz. Biz de onların bu tecrübelerinden yararlanıyor, geçmişe bir yolculuk yapıyoruz. Gençlik Kolları olarak ramazan ayında bu ziyaretlerimizi sürdürerek, yaşlılarımızı yalnız bırakmayacağız."

        80 yaşındaki Ali Erdemir ise gençlerin ziyaretinin kendilerine moral verdiğini belirterek, "Allah bin kere razı olsun gençlerimizden. Bizleri sayıp da ramazan ayında halimizi hatırımızı sordular, iftar sofrasında bizlerle birlikte oldular. Allah devletimize milletimize zeval vermesin "dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler