Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin merkez Talas ilçesinde kontrolden çıkan halk otobüsü park halindeki 7 otomobile çarparak durabildi, kazada 5 kişi yaralandı.

        İlçeden Erciyes Üniversitesi yönüne giden Mehmet Işık yönetimdeki 38 AB 362 plakalı halk otobüsü, Atatürk Bulvarı'nda henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıktı.

        Yolun sağında park halindeki otomobillere çarpan otobüs, 7 araca zarar verip yaklaşık 200 metre sonra durabildi.

        Otobüsün çarptığı bazı araçların kaldırıma sürüklenip iş yerlerinin bahçelerine girdiği, bazılarının ise ezilip takla atarak kullanılamaz hale geldiği kazada, sürücü Işık ile otobüsteki yolcular ve yayalardan 4'ü yaralandı.

        Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralıları kentteki çeşitli hastanelere sevk etti. İtfaiye ve belediye ekipleri de hasar gören araçları kaldırdı, yolu temizledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler