Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin merkez Talas ilçesinde park halindeki 7 otomobile çarpıp bir kişinin ölümüne, kendisinin ve 3 kişinin yaralanmasına neden olan halk otobüsü şoförü tutuklandı.

        Talas ilçesinden kent merkezi istikametine giderken kontrolden çıkarak park halindeki 7 otomobile çarpıp bir kişinin ölümüne, kendisi ve 3 kişinin yaralanmasına neden olduğu suçlamasıyla gözaltına alınan 38 AB 362 plakalı halk otobüsü sürücüsü Mehmet I'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen sürücü, mahkemece tutuklandı.

        Önceki gün meydana gelen gelen kazada, Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Neslihan Can hayatını kaybetmiş, sürücü Mehmet I. ile otobüsteki yolcular ve çevredeki yayalardan 3'ü yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler