Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce'nin Gümüşova ilçesinde yaban köpeklerin saldırısına uğrayan yavru karaca tedavi altına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, ormanlık alanda yoğun şekilde köpek sesi duyan köylüler, o bölgeye gitti. Yavru karacaya köpeklerin saldırdığını gören vatandaşlar, köpekleri uzaklaştırarak karacayı kurtarmayı başardı.

        Yaralı yavru karacayı alan köylüler, kendi imkanlarıyla kent merkezine getirerek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

        Ekipler tarafından Düzce Veteriner Tıp Merkezine götürülen karacaya, veteriner hekimler Semih Erkan ve Oktay Bulgan müdahale etti. Yapılan kontrollerde vücudunda yaralar olduğu tespit edilen karaca gözetim altına alındı.

        Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yetkilileri, karacanın, sağlığına kavuşmasının ardından tekrar bulunduğu bölgeye bırakılacağını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler