Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da ailesinin polise kayıp başvurusu yaptığı 18 yaşındaki P.K'nın bulunduğu bildirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Aksu ilçesinde, baba A.K'nın 6 Haziran'da Aksu Polis Merkez Amirliğine giderek kızı P.K'nın sabah saatlerinde 'Okula gidiyorum' diyerek evden ayrıldığını ve halen dönmediğini beyan ederek kayıp müracaatında bulunduğu belirtildi.

        Yapılan araştırmalarda P.A'nın 8 Haziran'da Antalya'nın Serik ilçesinde bulunduğu kaydedildi.

        Kızın alınan ifadesinde sabah ailesine 'Okula gidiyorum' diyerek evden ayrıldığını ve gönül ilişkisi yaşadığı O.K. (18) ile kaçtığını söylediği belirtildi.

        Bazı basın yayın organlarında "P. 8 gündür kayıp", "P.'nin anne ve babası kızlarının hayatından endişe ediyor" gibi haberler çıktığı hatırlatılan açıklamada, bunun üzerine görüşülen baba A.K'nın, kızının kayıp ilanını verdikten 2 gün sonra bulunduğunu ve konunun basına kızı bulunmadan önce yansıdığını söylediği ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler