Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde dağ çileği toplarken ormanda kaybolan yaşlı kadını bulmak için çalışma başlatıldı.

        Alınan bilgiye göre, İnebolu ilçesine bağlı Çiçekyazı köyü Çandır Mahallesi'nde kızı ve damadıyla birlikte oturan 90 yaşındaki Ganime Salcıoğlu, dün sabah saatlerinde dağ çileği toplamak için evden çıktı.

        Akşam olmasına rağmen evine dönmeyen yaşlı kadının yakınları jandarmaya haber verdi. Köye gelen jandarma ekiplerinin arama çalışmaları sonuç vermeyince İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri'nden (UMKE) yardım istendi.

        AFAD ve UMKE ekipleri ile köylülerin katıldığı arama çalışmalarında jandarmanın iz takip köpeği "Füme" de kullanıldı. Gece boyunca devam eden arama çalışmaları sabah yeniden başladı.

        Yaşlı kadının kızı Pakize Salcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, annesinin çilek, mantar ve ot toplamak için sık sık ormana gittiğini söyledi.

        Dün sabah saat 10.00 sıralarında annesinin ev yakınlarında dağ çileği ve yer otu toplamaya çıktığını anlatan Salcıoğlu, "Dün geceden beri aramadık yer bırakmadık. Gidebileceği her yere baktık ama annemden hiçbir iz yok. Hayatından endişe ediyoruz. İnşallah bulunur." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler