Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Başkentte, bir camiye giren hırsızlar, imam odasının kapısını kırarak oda içindeki ısıtıcıları, çaydanlık takımını ve güvenlik kamerasının kayıt cihazını çaldı.

        Alınan bilgiye göre, Altındağ İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi, 771'inci Sokak'ta bulunan Yıldırım Beyazıt Yeni Cami'ne akşam saatlerinde giren hırsızlar, imam odasından caminin ısıtıcılarını, çaydanlık takımını ve güvenlik kamerasının kayıt cihazını çalarak kaçtı.

        Camide hırsızlık olayı olduğunun bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızların yakalanması için inceleme başlattı.

        Cami imamı Mevlüt Demir, AA muhabirine, daha öncede camide ve çevrede hırsızlık olaylarının olduğunu belirterek, yetkililerden imam odasına giren hırsızların yakalanmasını ve çevrede hırsızlık olaylarına ilişkin önlemlerin artırılmasını istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler