Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da yazlıkçılara ait evlerden hırsızlık yaptıkları öne sürülen Gürcistan uyruklu 5 zanlı gözaltına alındı.

        AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi'ndeki bazı evlerden hırsızlık yapıldığını tespit eden Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Zanlıların eşkalini belirleyen polis ekipleri, kimliklerini tespit ettikleri Gürcistan uyruklu zanlıları takibe aldı.

        Polis ekipleri, zanlıların girdikleri apartmanlardaki yazlıkçılara ait evleri tespit ettiğini ve bu evlerin kapı aralıklarına küçük bir kart koyduktan sonra apartmandan ayrıldıklarını belirledi. Zanlıların bir gün sonra yine aynı eve gelerek kartın yere düşüp düşmediğini kontrol ettiği, yere düşmemesi halinde kimsenin olmadığını belirleyerek eve girdikleri tespit edildi.

        Polis ekipleri, Gürcistan uyruklu R.U, O.T, Z.C, İ.B. ile kadın zanlı M.P'yi gözaltına aldı. Zanlılardan O.T'nin tüberküloz hastası olduğu belirlendi.

        Bu şekilde 6 ev ve bir otomobilden hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen zanlıların evlerinde yapılan aramalarda, çok sayıda cep telefonu, dizüstü bilgisayar ve ziynet eşyası ele geçirildi.

        Zanlılar, emniyetteki ifade alım işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler