Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM otoyolunun Sapanca-İzmit Doğu kavşakları (97-116 kilometre) arasındaki üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle Ankara-İstanbul yönünde acil geçiş noktalarının kademeli olarak trafiğe kapatıldığı zamanlarda ulaşım, diğer istikametten iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

        Trabzon-Maçka-Gümüşhane yolunun 2. kilometresindeki Zigana Tüneli'nde yapılacak asfaltlama çalışmaları dolayısıyla trafik akışına 19.00-07.00 saatleri arasında tek şeritten ve kontrollü olarak izin veriliyor.

        Çeşmeli-Mersin-Tarsus otoyolunun 0-1 kilometrelerindeki heyelan önleme çalışmaları nedeniyle sağ taşımanın 1. ve 2. şeritleri (Mersin-Çeşmeli yönü) trafiğe kapatılarak, ulaşım 3. şeritten sağlanıyor.

        Polatlı-Ankara yolunun 29-30 kilometrelerindeki köprülü kavşak yapım çalışmaları sebebiyle bölünmüş yolun her iki yönü de trafiğe kapatıldığından ulaşım yan yollardan sağlanıyor.

        Kastamonu- Ilgaz-Çankırı yolunun 71-74 kilometreleri arasındaki Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli'nin elektrik, elektromekanik ve diğer kontrol sistemleri çalışmaları dolayısıyla her iki istikametteki tüplerin muhtelif kesimlerinde 08.00-19.00 saatleri arasında şerit daralması yapıldığından ulaşıma belirtilen saatler arasında tek şeritten izin veriliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler