Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya'da düzenlenen "9. Uluslararası Kervansaray Buluşması" kapsamında "Hadi sen de gel resim yap" etkinliği gerçekleştirildi.

        Battalgazi Belediyesince Valilik önündeki alanda düzenlenen etkinlikte, katılımcılar hazırlanan tuvallere resim yaptı.

        Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 9. Uluslararası Kervansaray Buluşması'nın önceki günlerde çok sayıda kişinin katıldığı kortej yürüyüşüyle başladığını hatırlattı.

        İlçedeki Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda bu kapsamda defile, çeşitli sergiler ve sempozyumların düzenlendiğini belirten Gürkan, şunları söyledi:

        "Bugün de burada 'Hadi sen de gel resim yap' etkinliği gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamında yüzlerce çocuk kendi düşüncelerini tuvallere yansıtıyor. Kervansaray buluşması tüm renkleri ve farklı siyasi görüşleri burada bir araya getirmesi bakımından, sanatın ruhunun en güzel göstergesidir."

        Etkinliğe katılarak resim yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da Kervansaray Buluşması'nın kent için önemli bir kazanım olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler