Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Darıca ilçesinde doğalgaz sıkışması sonucu bir binada meydana gelen patlamada yaralanan kadın hastanede yaşamını yitirdi.

        Darıca Bayramoğlu Mahallesi İlbeyi Sokağı'ndaki bir apartmanın bodrum katındaki dairenin mutfağında meydana gelen doğal gaz patlamasının ardından Farabi Devlet Hastanesine kaldırılan ve burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen ev sahibi Suna Gültekin (38), yapılan müdaheleye karşın yaşamını yitirdi.

        İki çocuk annesi Gültekin'in cenazesinin İstanbul'da toprağa verileceği, Farabi Devlet Hastanesindeki diğer yaralı bir yaşındaki Havanur Sevinç'in ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

        Apartmanın bodrum katındaki dairenin mutfağında doğal gaz sıkışmasından dolayı dün meydana gelen patlamanın ardından Gültekin ile Sevinç, ambulansla Farabi Devlet Hastanesine kaldırılmış, dumandan etkilenen 13 kişi de tedbir amaçlı bir özel hastaneye sevk edilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler