Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Samsun'da, farklı tarihlerde ve yerlerde 3 kişiyi darbettikten sonra gasbettiği iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlı tutuklandı.

        İddiaya göre, Ali K. (36) ve Recep T. (39), 23 Eylül'de, İlkadım ilçesi Karadeniz Mahallesi'ndeki Muzaffer Önder Parkı'nda, Abdullah K'yı darbederek 35 lirasını gasbetti. 28 Eylül'de Kale Mahallesi Anıt Park'ta oturan Ömer Y'yi darbedip 11 lirasını gasbeden Burak P. (22) ve Yunus K. olay yerinde uzaklaştı. Zanlılar Ali K, Recep T. ve Yunus K, 6 Ekim'de Pazar Mahallesi'nde gece evine giden Adem C'yi darbederek bin lirasını gasbetti.

        Mağdurların polise başvurması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri çalışma başlattı. Zanlılardan Burak P. olayın ardından yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Diğer zanlılar ise polis ekiplerinin parmak izi ve eşkallerinin tespitinin ardından dün gözaltına alındı.

        Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler