Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Hatay Valisi Erdal Ata, dün akşam Hatay'ın Samandağı ilçesi Kapısuyu Mahallesi Çevlik Mevkisi'nde bulunan Sahil Güvenlik Karakol binasına bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı nedeniyle bölgede incelemelerde bulunarak, saldırıda yaralanan askeri ziyaret etti.

        Valilik internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Vali Ata, ilk olarak Sahil Güvenlik Karakolu'nu ziyaret etti ve buradaki yetkililerden bilgi aldı.

        Açıklamada, Ata, daha sonra çıkan çatışmada yaralanarak, Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Ün'ü ziyaret etti.

        Ün'ün sağlık durumu hakkında hastane başhekimden bilgi alan Vali Ata, Uzman Çavuş Ün'ün bir an önce eski sağlığına kavuşması için büyük çaba gösteren sağlık personeline teşekkür ederek, Ün’e geçmiş olsun dileğinde bulundu.

        Vali Ata’nın ziyaretine Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Uğur Ertekin, Sahil Güvenlik Komutanı Kıdemli Binbaşı Çağın Taşkın, Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik de eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler