Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS (AA) - Kars'ın Kağızman ilçesindeki kuyumcudan yaklaşık 160 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan 4 kişi tutuklandı.

        İlçede kuyumculuk yapan Hasan Ö'nün dükkanını kapatıp bankaya gitmesinin ardından, kapıyı sert bir cisimle zorlayarak içeri giren şahıslar, iş yerindeki 150 bin lira tutarındaki bilezik, 30 çeyrek altın ve 6 bin lirayı alıp kaçtı.

        Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, olayda kullanılan aracın plakası tespit edildi. Çevre il ve ilçelerdeki emniyet birimleri ile olaydan hemen sonra yapılan koordinasyon neticesinde, hırsızlığa karışan 4 şahıs ve kullandıkları tespit edilen araç Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yakalandı.

        Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Mehmet Remzi Köpüklüoğlu, çalınan altınları iş yeri sahibi Hasan Ö'ye teslim etti.

        Emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler