Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TUNCELİ (AA) - Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalında 9 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda yapılan aramada RPG-7 roketatar, bu silaha ait 4 anti tank mühimmatı, 6 sevk fişeği ile çeşitli silahlara ait mermi ve yaşam malzemelerinin ele geçirildiği bildirildi.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, Nazımiye ilçesi kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen ve 9 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonun devamında arama tarama faaliyeti gerçekleştirildi.

        Operasyonda 6 kalaşnikof tüfek, bir M-16 piyade tüfeği, biksi ve kanas olarak bilinen keskin nişancı tüfeği ele geçiren güvenlik güçleri yaptıkları aramalarda, RPG-7 roketatar, bu silaha ait 4 anti tank mühimmatı ve 6 sevk fişeği, 2 el bombası, 5 kalaşnikof şarjörü ve bu silaha ait 268 mermisi, 150 biksi mühimmatı, dürbün, 2 telsiz, 50 metre kablo, 155 kilogram amonyumnitrat, 250 litre benzin ile çok sayıda yaşam malzemesi ve kıyafetler buldu.

        Güvenlik güçleri bölgede terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler