Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salon: Cengiz Göllü

        Hakemler: Sadettin Deneri, Ali Bade

        Bursa Büyükşehir Belediyespor: Ergül Eroğlu, Leys, Fatma Yıldırım, Belien, Dimitrova, Cansu Aydınoğulları (Aylin Sarıoğlu, Yaren Hatipoğlu, Bytsenko, Nilay Karaağaç, Merve İkbal Albayrak)

        Nilüfer Belediyespor: Birgül Güler, Hazal Selin Arifoğlu, Buijs, Da Silva, Ceyda Aktaş, Duygu Düzceler (Funda Bilgi, Elif Boran, Sinem Beyazıt, Özgenur Yurtdagülen, Merve Tanıl)

        Setler: 22-25, 25-16, 15-25, 25-20, 15-17

        Süre: 141 dakika (29, 30, 24, 32, 26)

        BURSA (AA) - Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi 8. haftasında Nilüfer Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 mağlup etti.

        Maça, Duygu Düzceler ve Hazal Selin Arifoğlu ile hızlı başlayan Nilüfer Belediyespor, teknik molaya 12-10 önde girdi. Hücumda etkinliğini sürdüren Nilüfer Belediyespor, ilk seti 25-22 kazandı.

        İkinci sette teknik molaya Bursa Büyükşehir Belediyespor 12-10 önde girdi. File önünde etkinliğini sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor, seti 25-16 aldı ve 1-1 eşitliği sağladı.

        Üçüncü sette daha etkili olan taraf Nilüfer Belediyespor, Ceyda Aktaş ve Duygu Düzceler ile bulduğu sayılarla teknik molaya 12-8 önde girdi. Etkili oyununu sürdüren Nilüfer Belediyespor, seti 25-15 kazarak, 2-1 öne geçti.

        Dördüncü sette toparlanan Bursa Büyükşehir Belediyespor, teknik molaya 12-8 önde girdi. Dimitrova ve Bytsenko ile etkili oyununu sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor, seti 25-20 kazanarak, durumu 2-2'ye getirdi.

        Beşinci sette karşılıklı sayılarla devam ederken daha üstün olan Nilüfer Belediyespor, seti 17-15, maçı da 3-2 kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler