Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Başkentte bazı semtlere mevsimin ilk karının yağması, sürücülerin akın ettiği lastikçilerin yüzünü güldürdü.

        Araçlarına kış lastiği taktırmak için sürücülerin lastikçilerin yolunu tutması, önünde kuyrukların oluştuğu lastikçilerin iş yoğunluğunu artırdı.

        Lastik satışı ve tamiri yapan Ufuk Özer, mevsimin ilk kar yağışının başlamasının yaz lastiğiyle trafiğe çıkan sürücüleri harekete geçirdiğini söyledi.

        Araçlarda kış lastiğinin hayati önem taşıdığını ifade eden Özer, şöyle konuştu:

        "Araç sahipleri, kışlık lastiklerini taktırmak için yoğunluk oluşturuyorlar. Bu dönemlerde buralar hep kalabalık oluyor. Müşteriler, ticari araçlarının yanı sıra binek araçlarına da kış lastiği taktırıyor. Hem binek hem ticari araç gelince yoğunluk yaşıyoruz. Müşterilerimize tavsiyemiz, kış lastiği taktırmak için kar yağışlarını beklemesinler, lastik değişimini son güne bırakmasınlar."

        Aracının lastiklerini değiştiren sürücülerden Serkan Gürgöze ise güvenlik amaçlı lastik değiştirmeye geldiğini belirterek, yaz lastiği ile trafiğe çıkan sürücülerin bir an önce kış lastiği taktırmalarını tavsiye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler