Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇAKIRMELİKOĞLU'NDAN ÇAMOLUK'A 'BAL MARKASI OLUŞTURUN' ÇAĞRISI

        RESUL YANBUL

        GİRESUN (İHA) - Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), 'İlçelerle buluşuyoruz' projesi kapsamında Çamoluk'ta üye ziyareti ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

        Toplantıya, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Meclis Başkanı Fikret Günaydın, yönetim kurulu, meclis ve komite üyeleri katıldı.

        İşletme ziyaretlerinin öncesinde Çamoluk Kaymakamı Kemal Karahan'ı makamında ziyaret eden Giresun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi oda üyelerini tek tek ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

        Çamoluk işletme ziyaretlerin ardından İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu konusunda ve TKDK destekleri programları ile ilgili sunum yapıldı.

        Bilgilendirme toplantısının açılışında konuşan GTSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, "Çamoluk ilçemiz ilimizin uç sınır bölgesini oluşturmaktadır. Ulaşım konusunda özellikle kış aylarında ciddi sorunlar yaşayan bu şirin ilçemizin Alucra-Çamoluk yol ayrımı standartlarının iyileştirilmesi gerekmektedir. Bu konuda hep birlikte üzerimize düşeni yapalım. Diğer yandan Çamoluk ilçesi organik tarım ve bal üzerine potansiyeli olan bir yöremiz olma özelliğine sahiptir. Bu potansiyelin ekonomiye dönmesi için devletimizin TKDK, İŞKUR gibi destek kuruluşları vasıtasıyla yöresel markalaşmasını sağlamalıyız. Sizlerden Çamoluk bal markasını oluşturmanızı ve devletimizin TKDK desteklerinden de bu süreçte yararlanmanızı arzuluyoruz" dedi.

        (RY-ÖS-Y)

        12.05.2015 11:34:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler