Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BTP DİYARBAKIR İL BAŞKANI ELÇİ'DEN PATLAMA AÇIKLAMASI

        DİYARBAKIR (İHA) - Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmuz Elçi, Diyarbakır'da yaşanan patlamalar sebebiyle yazılı bir açıklama yaptı.

        BTP Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmuz Elçi, yaptığı açıklamada, "Diyarbakır'da yaşanan patlamalarda 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, birçok vatandaşımız ise yaralanmıştır. Ölenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. HDP'ye de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Olayın sorumlularının bir an evvel bulunup aydınlığa kavuşturulması son derece önemlidir.

        Seçim güvenliğini sağlamak ve vatandaşın huzurlu bir seçim yapmasını temin etmek, hükümetin görevi ve sorumluluğudur. Bu görev ve sorumluluğu ilgililerine bir kez daha hatırlatıyor; sağlıklı, güvenli ve huzur içinde bir seçim geçirmeyi temenni ediyoruz" dedi.

        (CC-Y)

        05.06.2015 23:55:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler