Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YEDİSU KAYMAKAMI SALİH KALKAN GÖREVİNE BAŞLADI

        BİNGÖL (İHA) - Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Denizli'nin Çardak ilçesinden Bingöl'ün Yedisu ilçesine atanan Kaymakam Salih Kalkan yeni görevine başladı.

        Yedisu Belediye Başkanı Salih Uçan, AK Parti İlçe Başkanı Metin Dere ve İl Genel Meclis Üyesi Sedat Uçar, yeni görevine başlayan Kaymakam Salih Kalkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Kaymakam Kalkan'a yeni görevinde başarılar dileyen heyet, ilçeye hizmet etmek isteyenlere her zaman destek olacaklarını söyledi. Yedisu ilçesinin doğa harikası bir yer olduğunu söyleyen Kaymakam Salih Kalkan ise insanlarının da cana yakın olduğunu ve bu ilçeye en iyi hizmeti vermek için tüm gayretini sarf edeceğini dile getirdi.

        28 Ağustos 2015 tarihinde yayınlanan kararname ile Bingöl'ün Yedisu ilçesine atanan Kaymakam Salih Kalkan'ın ilk şark görevinin Yedisu ilçesi olduğu belirtildi.

        (AKK-Y)

        29.07.2015 13:44:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler