Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR OSB'DE SEÇİM YAPILDI

        KIRŞEHİR (İHA) - Kırşehir Organize Sanayi Bölgesinde (OSB), 15 kişilik müteşebbüs heyet içinde 7 üye temsil edilen OSB sanayicileri, kendilerini temsil edecek yeni üyelerini seçimle belirledi.

        Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Mustafa Avkapan güven tazelerken müteşebbüs heyet içerisinde yer alan 7 üye ise şu isimlerden oluştu; Mustafa Avkapan, Niyazi Bahadır, İhsan Geyik, İsmet Akpınar, Ramazan Dumlupınar, Bekir Uygur, Yüksel Coşar.

        OSB Müteşebbis Heyeti için seçilen bu 7 kişi ile birlikte İl Özel İdaresi , Kırşehir Belediyesi ve Ticaret ve Sanayi Odası yetkili organlarınca seçilen diğer üyelerle birlikte 15 kişilik Müteşebbis Heyeti bir araya gelerek 5 kişilik Yönetim Kurulunu seçecek. 5 kişilik Yönetim Kurulunda 2 üye ile temsil edilecek olan sanayiciler içinde genel mutabakatın sağlanması halinde Mustafa Avkapan'ın yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilmesi bekleniyor.

        OSB seçiminde başkaca bir adayın çıkmaması nedeni ile OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Avkapan tek liste ile seçime katıldı.

        (EÖ-AÖ-Y)

        03.10.2015 08:59:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler