Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP 3'ÜNCÜ BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISI YEŞİLKÖY'DE YAPILDI

        İSTANBUL (İHA) - Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın ev sahipliğinde bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 3'üncü bölge milletvekili adayları ve belediye başkanları 1 Kasım seçimleri öncesinde fikir alışverişinde bulundu.

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 3'üncü bölge milletvekili adayları, Genel Başkan yardımcıları Erdoğan Toprak, Seyhan Erdoğdu, Mehmet Bekaroğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın da katıldığı istişare toplantısında 1 Kasım genel seçimleri öncesi görüş alışverişinde bulundular.

        Yeşilköy WOW Hotel'de, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısına milletvekilleri, milletvekili adayları, İstanbul 3. bölge ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri de katıldı.

        (HÇ-İİ-Y)

        22.10.2015 12:34:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler