Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EMRULLAH ÇİBİK ÇOCUK PARKI AÇILDI

        METİN DERE

        BİNGÖL (İHA) - Bingöllü müteahhit Emrullah Çibik tarafından Yedisu ilçesinde yaptırılan 'Emrullah Çibik Çocuk Parkı'nın açılışı ile İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bağışlanan aracın teslim töreni yapıldı.

        Törene, İlçe Kaymakamı Salih Kalkan, Garnizon Komutanı Mehmet Günal, İlçe Belediye Başkanı Salih Uçan, hayırsever iş adamı Emrullah ÇİBİK, kurum amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Kaymakam Kalkan, "Değerli iş adamımıza, belediyemize ve katkısı olanlara teşekkür ederim. Çocuklarımız kendilerine yakışır yaşam alanlarına kavuşmalarından son derece mutluyum. Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza teslim edilen araçtan dolayı tekrar teşekkür ederim" dedi.

        Açılışın ardından davetlilere aşure ikramında bulunuldu.

        (MD-MP-Y)

        23.10.2015 10:43:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler