Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA'DA SEÇİM TORBALARININ DAĞITIMI TAMAMLANDI

        SAİM ÇOTUK

        YALOVA (İHA) - Pazar günü yapılacak milletvekili erken seçimlerine 3 gün kala Yalova'da seçim torbaları dağıtımı tamamlandı.

        Yalova'da seçim torbalarının dağıtımı sona erdi. Adliyede Seçim Müdürlüğü'nde gerçekleşen dağıtım işleminde 260 adet torba merkez ilçede görev yapacak sandık sorumlularına, 74 adet torba Çiftlikköy, 64 adet torba Çınarcık, 56 adet torba Altınova, 22 adet torba Armutlu ve 12 adet torba ise Termal ilçesinde görev yapacak sandık görevlilerine imza karşılığı teslim edildi.

        Dağıtım işleminin tamamlandığını söyleyen İl Seçim Müdürü Ali Karadağ, "Seçime 3 gün kala sandık başkanlarına, içinde oy pusulası, zarf ve mühürlerin olduğu seçim torbaları dağıttık. Sandık başkanları teslim aldıkları torbaları açarak kendilerine verilen evrakları tek tek kontrol etti. Torbaları evlerinin en güvenli noktasında muhafaza edecek ve seçim günü kendileriyle birlikte görev yapacakları noktaya bu torbaları getirerek açacak. Bugün itibarı ile hazırlıklarımız tamam. Artık seçim gününü beklemeye başladık" diye konuştu.

        (SÇ-MŞ)

        28.10.2015 13:55:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler